En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Özellikle duyar ve saygınlık materyallerin olduğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın anında dahi kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda bapnın nite açıldığını anlatmak gerekir.

Bunun derunin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak rastgele bir eksperlik alanı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Ekseriyetle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Sınav Yangın Merdiveni Kapısı İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve sahih çdüzenışması önemlidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, haricen serlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk düzenıyoruz.

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki tahliye işlemlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Ivedili çıkış bapları kuruluşsı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların başlıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Report this wiki page